• Magyar
  • English
  • Deutsch
  • Français

1%

KORINTA Alapítvány
Adószám: 18453661-1-06

Együttműködő támogatóink

Szeged város

Szeged Város

Önkormányzata

 

 

 

 

ÉTA Országos Szövetség

Díjak

Délmagyarország

Presztizs Díj 2010

Online kérdőív - KÉRJÜK, GÖRGESSEN LEJJEBB! A RÓZSASZÍN BLOKK UTÁN, A SZÖVEGES BEKEZDÉS ALATT A KÉRDŐÍV ELÉRHETŐ, KITÖLTHETŐ!

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/odukozpo/public_html/modules/views/views.module on line 879.
  • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /home/odukozpo/public_html/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/odukozpo/public_html/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/odukozpo/public_html/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /home/odukozpo/public_html/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/odukozpo/public_html/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/odukozpo/public_html/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.

Tisztelt Szülők!

Köszönjük bizalmukat, hogy megkeresték intézményünket!

Gyermekük problémájának megismeréséhez több információra van szükségünk, ezért kérjük, hogy töltsék ki az oldalon található online kérdőívet. (Egyéb jelentkezési módok itt találhatók!) A gyermek eddigi vizsgálatairól, kezeléseiről az összes zárójelentés és egyéb dokumentum másolatára is szükségünk van,  illetve amennyiben intézményi ellátásban részesül (bölcsőde, családi napközi), akkor kisgyermeknevelője által írt jellemzés is hasznos a számunkra.  Így kérjük ezeket szkennelt formában e-mailben (info@odukozpont.hu), faxon (+62/555-615), postai úton vagy személyesen (6723 Szeged, Gáspár Zoltán u. - óvoda épülete) juttassák el intézményünkhöz.

Az Önök által közölt adatokat bizalmasan kezeljük.

A kérdőív beérkezése után 3 héten belül tájékoztatjuk Önöket a vizsgálat időpontjáról. (Amennyiben kollégánk 15 munkanapon belül nem jelentkezik, kérjük keresse Intézményünket a 62/555-615-ös telefonszámon vagy az info@odukozpont.hu e-mail címünkön.)

A komplex gyógypedagógiai szűrővizsgálat térítési díja alapítványi támogatással: 4.000 Ft. Amennyiben az összeg kifizetése túlságosan megterhelő családjuknak, egy részletes indoklással rendelkező kérvény benyújtásával kérhetik a vizsgálat térítésmentességét (további alapítványi támogatást). A kérvényt a föntebb részletezett módok egyikén juttassák el számunkra.

2013. szeptember

Szeged

                                                                 Üdvözlettel:

                         Odú Központ munkatársai

_____________________________________________________________________________________

Az Odú Központ 2019. április 1-je után a 2019-2020-as tanévben óvodát kezdő gyermekek állapotfelmérését kapacitás hiányában nem tudja vállalni. Gyermekük eltérő fejlődésmenetének gyanújele esetén a vizsgálatot a Csongrád Megyei Pedagógia Szakszolgálat szakértői bizottsága végzi.

 

FONTOS!
A kérdőívet kitöltés közben akár hosszabb időre is abba lehet hagyni, de NE csukja be a böngészőjét, mert ebben az esetben az eddig kitöltött információk elvesznek!

Sikeres beküldés esetén azonnali üzenetet, illetve e-mail értesítést is kap! 

Amennyiben a honlapon található elektronikus kérdőív kitöltésével problémája adódik, kérjük vegye fel e-mailben az intézménnyel a kapcsolatot az info@odukozpont.hu címen!

Beküldő

Amennyiben nem kíván e-mail címet megadni, akkor kérjük adjon meg egy telefonszámot vagy postai címet, ahol értesíthetjük.

Gyermek adatai
Családi adatok
Az anya adatai
Az apa adatai

nagymama, pótmama

testvérek esetén koruk, nemük

Egészségügyi adatok
A gyermeket ellátó intézmény adatai
A gyermek jelen állapotára vonatkozó adatok
gramm
cm

Ha igen kérem, részletezze (időpont, kórház neve, diagnózis)

Ha igen kérjük részletezze (mikor? milyen intézmény? mennyi ideig?)

Várandóssági és szülési adatok

(vérzés, görcsök, betegség magas vérnyomás stb.)

Mikor? Hol? Milyen panaszok miatt?

hét
Újszülöttkori adatok
gramm
cm

Hol? Mikor? Milyen panaszok miatt? Mennyi ideig?

Gyermeke eddigi fejlõdése

Kérjük, emlékezete szerint írja be a gyermek életkorát, amikor a felsorolt események történtek. Bizonyára a válaszok egy részére már nem emlékszik, ilyenkor legjobb tudása szerint írja be a gyermek életkorát és kérdõjellel jelölje a bizonytalanságot. Azoknál a kérdéseknél, amik még nem vonatkoznak az Ön gyermekére, húzza ki a válasz helyét.

Kérem részletezze!

hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap

használ-e pelenkát, nappal, éjjel, utólag jelez, önállóan elintézi

pl. pakolgat, autót tologat, babázik...

Mikor, kivel, hol, mit csinál?

étel, tevékenység

családtag elvesztése, költözés, stb.

baráti háznál, orvosnál, stb.